Висококчествени услуги на добри цени

Смяна на доставчик

Смяната на доставчик на ток за клиенти с обекти на средно и високо напрежение, се осъществява  по процедура уредена в Закона за Енергетиката и Правилата за търговия с електроенергия. Преди да смените доставчика си трябва да изберете нов. На свободния енергиен пазар, клиентите получават по-конкурентна цена за потребената електрическа енергия и така могат да планират по-добре разходите си.

Искате ли да намалите сметките си за ток?

Искате да оптимизирате сметките си за ток? Просто ни изпратете своя стара фактура и ние ще се свържем с Вас до 24 часа с пълен анализ на Вашата сметка и оферта!
       
       
Прикачи фактура
Все още не сте прикачили фактура (pdf,jpg,png)!
       

Фирмите с обекти на средно напрежение, които през 2014 г.  излезнаха на свободния пазар на електрическа енергия и смениха доставчиците си на ток  плащат с около 30% по-ниска цена за енергия от тази на регулирания пазар. За да изберете най-изгодна оферта е добре да се информирате предварително какви условия предлагат алтернативните доставчици на ел енергия.

Bulelectro.com ще Ви помогне да направите правилен избор на доставчик на електрическа енергия, ще улесним  избора ви, след като сравним цените и офертите на различни доставчици регистрирани на свободния енергиен пазар и ви помогнем да изберете най-изгодната оферта за вас.

След като изберете новия си доставчик на електроенергия ние ще Ви сътрудничим за сключването на договора с него.

Ние ще ви помогнем за всички административни процедури свързани с прехвърлянето ви от стария към новия доставчик на електроенергия.

След извършване на прехвърлянето новият ви договор ще бъде активиран и ще заплащате сметката за снабдяване с ток по новите цени на новия доставчик.

Нашата цел е да Ви улесним максимално при процедурата по прехвърлянето, като се стремим да го изпълним в най-кратки срокове. Готови сме да отговаряме на всякакви въпроси свързани с смяна на доставчици на електроенергия и излизането на свободния енергиен пазар. Ние сме тук за да ви помогнем.